Děti krve – Sex a erotika

Asi jste zvědaví, jak moc se kouzla projevila v sexu. Věřte mi, odpověď se vám bude zamlouvat.

Možná jsem dost nezdůraznil, že Rudolf II kromě toho, že byl paranoidní, šílený a krutý, byl rozhodně posedlý sexem. Ženami. Sexem s těmi ženami.

Miloval obrazy a jeho špióni pro něj skupovali ty nejlepší obrazy, které se daly sehnat. A císař nebyl žádný troškař. V jeho Kunstkomoře jste našli ty nejvzácnější skvosty. Leonardo da Vinci, Raffaello Santi, Lukáš Cranach starší, Lukáš van Leyden, Francesco Mazzola, Tiziano Vecellio, Antonio Allegri, Giacomo da Ponte, Paolo Caliari, Jacobo Robusti, Jan Brueghel, abych zmínil jen několik z nich.

Vedle toho některé malíře sám zaměstnával, asi nejznámější jsou Giuseppe Arcimboldo, Hans von Aachen, Joseph Heintz nebo Bartholomeus Spranger.

Říká se, že si u nich objednával nahotinky. Pověděl jim, jakou polohu by rád a co by ta děvčata tak měla mít na sobě.

Dnes čekáte od internetu mnohem víc. Vaše trpělivost není zkoušena po celé měsíce a holky se jen předhánějí, co na vás špulí.

Tenkrát měli svou módu oplácanosti a holicí strojky nebyly tak k mání, ale zaručím vám, že některé ty malby vám nedají spát, dokud ze sebe tu touhu přiměřeně nevytřepete.

Jen do toho.

Najděte si to. Googlujte.

Pak vám bude jasné, že v alchymistických laboratořích měli také svá zadání. Úkoly. Někdo tvrdí, že skoro půlka všeho, co vymýšleli páni učenci se točilo okolo tělesného uspokojení, ale to mi přijde drobátko přehnané. S určitostí jde říct, že ještě za císařových dob všichni ti mágové a numerologové, kabalisté i alchymisté naplnily tajné komnaty vybudované čistě pro ukojení libida až po strop. Od té doby nijak nepolevili, jeden by myslel, že po takovém čase už skoro nejde nic nového vymýšlet.

Jednoduché přístroje i složité lektvary. Magické blbinky, které svedou možné i nemožné.

Má nová přítelkyně, šílená a běsníci a také něžná a vášnivá Samael, tak ta měla ve svém domě hezkou sbírku. Vyzkoušeli jsme úplně všechny.

Malý prášek, který vám ve správném okamžiku na dvacet přesných úderů zastaví srdce.

Jiný, jenž totéž provede s vaším dechem, na krátkou chvíli vás docela uškrtí a zareaguje až na uvolnění vaší slasti. Když byste náhodou měli problém se udělat jen proto, že nemůžete dýchat, taky byste se nemuseli probrat.

Lektvar, co vaše vědomí vyšoupne z vašeho těla, ale pořád všechno hezky cítíte. Zároveň se vidíte souložit z takových úhlu, jak by se vám to nikdy nepodařilo ani se všemi zrcadly a webovými kamerami.

Krémy pro větší citlivost nebo znecitlivení, pochopitelně. Jenže tady si namixujete, aby se vám to hezky prostřídalo. Chápete. Pět minut skoro nic necítíte, pak na pár vteřin ďábelské vzrušení a máte pocit, že krev vám prakticky rozerve erekci, ale než byste vybuchli ve slastných křečích, zase se zklidníte, ale jen trochu. Dvacet minut rafinovanosti a konec si namícháte, jak to máte nejradši.

Samozřejmě můžete prodloužit penis. Zmenšit vagínu. Penis může být širší, tenčí, rovný i zakroucený. Můžete si ho prakticky vymodelovat, a to samé svedete s dámskými orgány. Zevnitř i zvenčí, jak je libo.

Jeden směšný postroj za vás bude přirážet. Dalším ovládáte, jak moc přiráží na vás ta holka.

Můžete si vyzkoušet, jaké je to mít vagínu nebo penis, když se vám zrovna samotnému jedno z toho nedostává. Hloupé je, když to časově neodhadnete, a penis holce nad vámi zmizí zrovna když se blížíte k ženskému orgasmu, o němž netušíte, proč je sakra tak složitý a nepředvídatelný.

Jde namíchat hustotu spermatu i množství, které z vás vyjde na jediný výstřel.

Můžete získat hlas tak sexy, že je holka celá mokrá ještě, než dopovíte své nebo její jméno.

Kombinace pěti bylin a rumu z vás nechá viditelný jen tvrdý penis. Ten rum je pro tu holku.

Kombinace pěti druhů bylin a třezalky a jste vidět celý, až na vašeho nejlepšího kamaráda.

A víc, mnohem víc.

Ani nechtějte vědět, co všechno můžete se svým orgasmem.

Prý že je protizákonné vyvrcholení delší než hodinu. Nebezpečné, sakra nebezpečné. Znal jsem týpka, co se nevzpamatoval po dvacetiminutovém orgasmu. Co s vámi provede hodina.

Nápoj, po kterém ji snadno svedete i takový, kterým ona rozdovádí vás. Nápoje lásky i nenávisti. Nápoje zapomnění. Nápoje výřečnosti i mlčení. Nápoje ostychu nebo takové, co z panny udělají zkušenou kurtizánu. Nápoj, který vám dá charisma nebo jiný, jenž ho sebere tomu druhému pro chvíli. Nápoj sdílení partnerů a nápoj doživotní věrnosti. Nápoj hravosti a chlípnosti a nápoj božského osvícení, kterému říkají Kleopatra.

A tak dále.

Mastičky na všechno a proti všemu, jen přemýšlejte. Použijte fantazii.

Ani netušíte, co všechno se dá vymyslet k zasunování do nejrůznějších otvorů. Nemůžu říct, že bych všechny viděl jako fakt příjemné.

Taky si představte, jak se dá vyhrát s manipulací s časem. Prostorem. Manipulací s myslí a vůbec.

Co tu mají místo porna?

Nic.

Bordely mají veřejná vystoupení. Některá intimní jen pro dva a předvedou vám, na co si vzpomenete. Další skupinová a fakt myslím skupinová a publikum v pohodě zaplní menší stadion.

Míchají nejrůznější rasy a tvory. Jestli jste slyšeli ten fór o slonovi a mravenci, tak to je nic oproti tomu, co tady můžete v reálu vidět.

Je tu něco jako tombola a vylosovaní jdou a zapojí se. Předvedou se. Zlatá tombola pak mění celý příběh, téma, všechno se točí okolo týpka, který vyhrál. Některý prý radši jen kouká a celé to režíruje. Vykládá, kdo koho a jak. Kolikrát. Kam.

Jen si to představte.

Jsou kletby na to, ať se nikdy neuděláte.

Jsou kouzla na to, aby vám to šlo jen jediným způsobem.

Nikdy nevíte, co holka, jejíž tělo si půjčíte pro trochu toho laškování, tak nemáte ponětí, s čím na vás přijde. Zjistíte to, až se z vás začnou sypat slova, co netušíte, co by mohly znamenat, a mnohem později ona laskavě zmíní, že je zapomenutý nordský jazyk vyvolených, který ji rajcuje.

A to máte ještě štěstí.

Zapomeňte na viagru, tady jsou svinstva, které vás udělají permanentním úchylem závislém na sexu na celý týden. Měsíc.

No a taky jsou lektvary, které ve vás fyzické choutky umlčí jako když do ohniště chrstnete kýbl špinavé vody. Popravdě, jste celkově utlumení a marní. Přijdete si divně a pořád byste spali.

To nejhorším na tom je, že jste schopní hodiny žvatlat o krajkách nebo vaření dýňové polévky s levandulovým krémem.

A pokud se ptáte, právě za tohle bych posílal na léta do hladomorny.

Ze začátku jsme si se Samael vystačili prakticky bez magie. Byla v ní nenasytná smyslnost, která mě fascinovala i děsila. Někdy vypadala až dětsky zranitelně a já jí to dlouho nevěřil. Většinou byla za rafinovanou mrchu. Ta role jí sedla nejvíc.

Vím jistě, že takhle si to neplánovala.

Měl jsem být její hračka na pár dnů. Jako mnozí přede mnou. Jako nepěkná řádka mladíků i chlápků, kteří překročili hranici středního věku.

Jednou mě vyhnala.

„Jsi to nejhorší, co se mi mohlo v posteli stát!“ vztekle vřískala. „Jsi ubožák, který má koule jen na to, aby si neodřel stehna o sebe.“

Chci odseknout, že to by mi teda byly k ničemu, ale nezní mi to jako řízný protiargument.

„Jsi chcípák, nejhorší milenec, co jsem kdy měla,“ pokřikovala a nebyla k zastavení.

„Aspoň nejsem coura, co přitom brečí u sexu!“ vrátím jí to a hned se cítím pitomě.

Ona se zarazí. Nejspíš jsem to přehnal.

Ale ona se jen nadechovala.

„Já pitomá si myslela, že jsi něco víc. Že jsi aspoň chlap!“ rukou naznačila vztyčený penis a ječela „ale ty vůbec netušíš, co si s ním počít! Co si se mnou počít!“

„Kdybys na chvíli sklapla, třeba by mě to s tebou začalo trochu bavit,“ odseknu, ale cítím, že je to slabota. Tím ji neohromím.

„Jsi nula. Vypadni! Vypadni a nevracej se, nulo!“ tak mi to štěkala do zad, jak jsem nakvašeně odcházel a pak mě našla v nebližší hospodě. Místo breku a omluv si přede všemi svlékla košili. Nahá prsa beze studu vystavená každému, kdo měl náladu se podívat.

Pak si prsa polila vínem z poháru, z něhož jsem pil. Všechno víno steklo a nechalo mokrou skvrnu na její dlouhé hedvábné sukni. Kapka zůstala viset na bradavce, a ne a ne spadnout.

Tak jsem ji olízl.

Tu kapku.

Z té bradavky.

Ona zavrněla slastí, a to neměla dělat. Vypěnil jsem. Hulákal jsem na ni věci, které bych neřekl ani toulavé čubě. Všechno, co předstíráte, že nejste, že takhle vás nevychovali, to šlo ven. Ten vztek a všechno, co mi provedla ona, co mi provedl tenhle všivý svět, to jsem si chtěl vybít.

Popadl jsem tu mrchu, zkroutil jsem té vraždící amazonce ruku za zády a ona se nechala. Krotce, pasivně se poddala mému násilí.

Přitlačil jsem jí hlavu ke stolu a vzal si Samael zezadu. Přede všemi.

Nešetřil jsem ji. Muselo ji to bolet, ale nevydala hlásku.

Neříkám, že pak už nebyly hádky. Ale Samael mě nevyháněla a já také nevyhrožoval, že odejdu.

Vzpomínám si, že jednou mě pomocí kouzla ze vzteku přivázala k obří jabloni, která jí rostla na dvorku. Já byl nahý, ona nahá.

Začala mě bičovat.

Žádná SM hra. Opřela se do toho se vší svou divokostí. Cítil jsem každou ránu. Bičovala mi hrudník a břicho, někdy bič sjel na stehna a jednu ránu jsem schytal naplno přes genitálie.

Myslím, že mi předtím dala do vína něco proti bolesti, asi bych jinak řval mnohem víc. Stejně vám povím, že pohled, jak se vám na hrudníku rozškubne kůže, to vám vezme dobrou náladu. Za chvíli jsem měl tělo pokryté rudými čarami, některé pročísly kůži a zbarvily ji doruda.

Když mě odvázala, svezl jsem se na zem, jako by mi zmizely kosti.

Na té zemi mě ošetřila.

Sykal jsem a hekal, zatímco mi cpala cosi do ran a šeptala, vzrušivě cosi říkala v jakémsi jazyce, který neznám. Nahá, pořád ještě nahá. Seděla na mě rozkročmo.

Pak mi něčím potřela varlata, až mi penis vystřelil do bláznivé erekce. Na tu pak nasedla, jemně se pohupovala a pořád ještě mi hrudník čistila a léčila.

Jestli mi předtím dala něco proti bolesti, tak už to neúčinkovalo.

Naplno jsem cítil pulzující, mokvavou a pálivou bolest. Mísila se s rozkoší, jak se na mě vlnila a přirážela a jemně kňourala. Prsa se jí houpala, pokropená mou krví, když se o mě otírala.

Nemohl jsem ta ňadra vzít do dlaní, zmáčknout, nemohl jsem do úst vzít ty bradavky, všechno, na co jsem se zmohl, bylo bezmocně ležet a nechat si líbit, co se jí zdálo zrovna příjemné.

Bolest a rozkoš.

Šílené.

Někdy byla submisivní koťátko. Jindy zkoušela suplovat mou matku. Kupovala mi dárečky, většinou různé blbinky, často magické. Oblečení. Obrazy.

Nestačilo jí slyšet moc hezké, dík.

Potřebovala, abych jí vykreslil, že tak nádherný obraz jsem jaktěživ neviděl, vždycky si přál a neusnu, dokud na něj před spaním nebudu tak deset minut civět nebo tak.

„Líbí se ti ten stundelín?“ zašeptá a zavrtí se mi v náručí.

Pohladím ji po tváři, odsunu pramen vlasů.

„Jak jsi věděla, že zrovna takový by se mi líbil?“ odpovím a ona se spokojeně zašklebí.

A jindy už nahá, ale nedostupná, sedí na okraji postele, oči sklopené, vlhké a lesklé.

„Máš rád moje prsa?“ řekne jindy.

Podívám se na ty její dva kopečky se špičkami v odstínu antické růžové s malou špetkou vínové barvy. Její kůže je lehce snědá. Pod mým pohledem bradavky zvrásněly a ztvrdly.

„Nejkrásnější, co jsem viděl,“ šeptnu.

Ona nehne brvou.

„Lžeš,“ řekne a je u toho strašně smutná.

Vezmu její ňadra do dlaní a trochu stisknu. Políbím ji na rty. Dovolí mi to. Ale jen na chvíli, pak se odtáhne.

Kouká do země, nebo kouká do stropu, někdy do okna a jindy na špičky svých prstů, když povídá, ať se s ní pomiluju.

Všechny naše experimenty, divoký sex, vášeň, tohle vše začalo beze slov, případně chtěla, ať ji opíchám. Ojedu. Přefiknu.

Jak přišla řeč na to, že ji mám pomilovat, chtěla smutný sex.

Žádné doteky, žádné líbání.

Jen penis, vagína a pomalé, skoro bych řekl opatrné přirážení. Byla vláčná jako pstruh, takže jsem měl co dělat, abych udržel erekci. Pohled měla zafixovaný k něčemu nad mou hlavou. Přišlo mi, že v těch očích vidím slzy.

Nemusel jsem čekat, až se udělá. Při smutném sexu by to bylo marné.

Pak ještě chtěla ležet v objetí a říkat mi, jak ji to mrzí. Dávno jsem se přestal ptát co vlastně ji mrzí, proč se omlouvá nebo odkud se v ní čas od času vezme ta potřeba dělat to právě tak.

Často potom na pár dnů zmizela. Vytratila se a když byla zpátky, byla cítit krví a zemitou špínou.

To, co přicházelo po celé té eskapádě sebelítosti, můžu nazvat nejlepším sexem mého života. Někdy pomalu a svůdně svlékla mě a nechala, ať si pasivně užívám všech slastných zákoutí jejího těla.

Jindy jí poručím, ať si lehne, oblečení si nechá, jak je.

Přinesu teplou vodu v misce a tvrdou žínku. Umývám její tělo a zároveň sundávám kousky potrhaného oblečení a nijak nespěchám. Úplně poprvé jsem si myslel, že sebou škube bolestí, jak jí čistím rány, ale brzy mě vyvedla z omylu. Nikdy jsem netušil, jak vypadá do písmena naplněné slovo žádostivost.

Byla vzrušená do morku kostí, nažhavená a horká, doslova. Tělo napjaté jako struna, každý můj dotek ji rozvibroval vzrušením.

Přejel jsem jí prsty po pevném břichu. Škubla sebou, jako by jí projel elektrický proud. Chvíli jsem ji nechal napjatou, oči měla zavřené. Znovu jsem se jí dotkl, tentokrát na vnější části stehna, Samael se zase zachvěje a pak popadne mou ruku, ale já se jí vyškubnu. Dotýkám se jí všude kromě měkkých, vlhkých částí její ženskosti.

A ona prosí, škemrá, prohýbá páteř, aby mi nabídla svou rozevřenou pochvu.

Když do ní konečně proniknu, její prsty mi něžně hladí tvář, její rty šeptají, že mě miluje.

Neprozradí, kde byla. Co se jí stalo. Někdy na mě huláká, že nejsem její majetek a jindy se přikrčí a zašeptá, ať se jí neptám. Ať se jí nikdy na nic neptám a že jí to mám slíbit.